#header-inner { width: 600px; margin-left: auto; margin-right: auto; } I Mina Speglar: Mallorca våren 2010

Välkommen till min reseblogg!

Hit kommer jag att länka från min ordinarie blogg "Mina Speglar". Tanken är att du ska hitta reseskildringar från olika platser jag har besökt, både avlägsna och nära. Jag kommer att lägga upp bilder, samt ge lite tips och information. Hoppas du blir inspirerad att besöka någon plats. Har du inte möjlighet att resa själv får du gärna drömma dig bort en stund. Välkommen!

Hur använder du bloggen?
I menyraden till höger kan du använda "Leta i den här bloggen" skriv ett sökord t.ex. "Fontana di Trevi" så kommer alla inlägg med ditt sökord att visas. Du kan också använda etikettfunktionen "Resor i världen" om du klickar på ett land så kommer alla inlägg från den resan upp. Det går också bra att använda bloggarkivet, men eftersom jag uppdaterar den här bloggen i mån av tid är inte inläggen publicerade i kronologisk ordning.


söndag 16 oktober 2011

Mallorca våren 2010


Vi, jag och mannen bredvid besökte Mallorca i maj 2010. Jag har varit här en gång tidigare med mina föräldrar i tonåren. Jag kom ihåg att vi alla blev så förvånade över att ön var så vacker och oexploaterad trots årtionden av turism. Mallorca håller fortfarande stilen. Här finns fortfarande genuina mallorcinska bergsbyar, vackra berg, kristallblått vatten och gömda vikar och stränder.

En gömd vik....

Vackra berg...

Byn Valdemossa

3 kommentarer:

  1. Tänk att jag har aldrig varit där...fast när jag ser dina bilder så förstår jag ju att jag missat något! Kramiz

    SvaraRadera
  2. Å´så käckt det blev när jag klickade på bilden så kom det upp fler bilder! Jag hoppas få tid någon gång och sitta med min blogg...till dess får jag njuta av din! Kramiz!

    SvaraRadera
  3. Visst är det underbart!! Jag skulle också vilja åka dit på våren.. kan bara fantisera om apelsinblommornas doft, olivträden och tänk när alla mandelträd blommar - måste vara unikt... det fanns många träd längs motorvägen mellan Soller och Palma!!

    SvaraRadera