#header-inner { width: 600px; margin-left: auto; margin-right: auto; } I Mina Speglar: Kenya en drömresa...

Välkommen till min reseblogg!

Hit kommer jag att länka från min ordinarie blogg "Mina Speglar". Tanken är att du ska hitta reseskildringar från olika platser jag har besökt, både avlägsna och nära. Jag kommer att lägga upp bilder, samt ge lite tips och information. Hoppas du blir inspirerad att besöka någon plats. Har du inte möjlighet att resa själv får du gärna drömma dig bort en stund. Välkommen!

Hur använder du bloggen?
I menyraden till höger kan du använda "Leta i den här bloggen" skriv ett sökord t.ex. "Fontana di Trevi" så kommer alla inlägg med ditt sökord att visas. Du kan också använda etikettfunktionen "Resor i världen" om du klickar på ett land så kommer alla inlägg från den resan upp. Det går också bra att använda bloggarkivet, men eftersom jag uppdaterar den här bloggen i mån av tid är inte inläggen publicerade i kronologisk ordning.


fredag 28 oktober 2011

Kenya en drömresa...

Vem har inte drömt om att få resa till Afrika på safari? Mina drömmar uppfylldes 2002 då vi blev inbjudna att komma till Kenya för att göra en alldeles speciell safariresa. Genom goda vänner fick vi kontakt med ett par som bodde i Kenya. De var också var foto och naturintresserade. Vi fick berätta om våra önskemål och så skräddarsydde de en resa för oss. Det finns så mycket att berätta om denna resa eftersom vi reste med "egen" jeep. Vi bodde inte på lyxlodger med elstängsel och beväpnade vakter......
Vi tältade.....med allt vad det nu kan innebära.

Jag säger bara...... David Attenborough, dina lejonhistorier kan slänga sig i väggen.
En dag kommer jag kanske att skriva om denna resa......men då vill jag ha betalt.

Lake Nakuru.....flamingos i tusental!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar