#header-inner { width: 600px; margin-left: auto; margin-right: auto; } I Mina Speglar: Island sommaren 2007

Välkommen till min reseblogg!

Hit kommer jag att länka från min ordinarie blogg "Mina Speglar". Tanken är att du ska hitta reseskildringar från olika platser jag har besökt, både avlägsna och nära. Jag kommer att lägga upp bilder, samt ge lite tips och information. Hoppas du blir inspirerad att besöka någon plats. Har du inte möjlighet att resa själv får du gärna drömma dig bort en stund. Välkommen!

Hur använder du bloggen?
I menyraden till höger kan du använda "Leta i den här bloggen" skriv ett sökord t.ex. "Fontana di Trevi" så kommer alla inlägg med ditt sökord att visas. Du kan också använda etikettfunktionen "Resor i världen" om du klickar på ett land så kommer alla inlägg från den resan upp. Det går också bra att använda bloggarkivet, men eftersom jag uppdaterar den här bloggen i mån av tid är inte inläggen publicerade i kronologisk ordning.


fredag 21 oktober 2011

Island sommaren 2007

Vi bokade en paketresa där flygresa,bil, hotellnätter och frukost ingick. En vecka bilade vi runt Island på en fastställd rutt och så fanns det förbokade hotell strategiskt placerade längs färdvägen.

Jag fotade inte så mycket på den tiden, därför har jag lånat bilder av mannen bredvid för att ni ska få en uppfattning om hur vackert det är.

Island är en regnig och dimmig ö så räkna med  dåligt väder. Det gjorde vi och fick sol hela veckan!
Temperaturen håller sig omking 10-15 grader så varma kläder behövs.

Jag gör ett försök att föreviga Island på annat sätt...

Myvatn....ett ställe som fullständigt bubblar av vulkanisk aktivitet.

Den berömda geysern Strokkur lockar besökare..

Det här är en av mina favoritbilder....
Vår reskamrat M och undertecknad fick offra oss för bilden. Mannen bredvid dirigerade oss. Vi står riktigt nära vattenfallet. Sekunden efter bilden var tagen vände vinden och vi fick oss en rejäl kalldusch! Vi blev dyblöta bägge två! Men vad gör man inte för konsten?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar