#header-inner { width: 600px; margin-left: auto; margin-right: auto; } I Mina Speglar: En estnisk specialité....

Välkommen till min reseblogg!

Hit kommer jag att länka från min ordinarie blogg "Mina Speglar". Tanken är att du ska hitta reseskildringar från olika platser jag har besökt, både avlägsna och nära. Jag kommer att lägga upp bilder, samt ge lite tips och information. Hoppas du blir inspirerad att besöka någon plats. Har du inte möjlighet att resa själv får du gärna drömma dig bort en stund. Välkommen!

Hur använder du bloggen?
I menyraden till höger kan du använda "Leta i den här bloggen" skriv ett sökord t.ex. "Fontana di Trevi" så kommer alla inlägg med ditt sökord att visas. Du kan också använda etikettfunktionen "Resor i världen" om du klickar på ett land så kommer alla inlägg från den resan upp. Det går också bra att använda bloggarkivet, men eftersom jag uppdaterar den här bloggen i mån av tid är inte inläggen publicerade i kronologisk ordning.


måndag 24 oktober 2011

En estnisk specialité....

En estnisk specialité är handmålad marsipan. Marsipanfigurerna är verkligen vackra. Vi gjorde ett kort stopp i marsipanfabriken för att se tillverkningen. Men de ser bättre ut än de smakar. Jag köpte en liten figur och provsmakade. Marsipanen är riktigt torr och hård......det kanske inte är meningen att den ska ätas?
Man kanske ska samla på marsipanfigurer, vad vet jag?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar