#header-inner { width: 600px; margin-left: auto; margin-right: auto; } I Mina Speglar: Vårt grannland Norge....

Välkommen till min reseblogg!

Hit kommer jag att länka från min ordinarie blogg "Mina Speglar". Tanken är att du ska hitta reseskildringar från olika platser jag har besökt, både avlägsna och nära. Jag kommer att lägga upp bilder, samt ge lite tips och information. Hoppas du blir inspirerad att besöka någon plats. Har du inte möjlighet att resa själv får du gärna drömma dig bort en stund. Välkommen!

Hur använder du bloggen?
I menyraden till höger kan du använda "Leta i den här bloggen" skriv ett sökord t.ex. "Fontana di Trevi" så kommer alla inlägg med ditt sökord att visas. Du kan också använda etikettfunktionen "Resor i världen" om du klickar på ett land så kommer alla inlägg från den resan upp. Det går också bra att använda bloggarkivet, men eftersom jag uppdaterar den här bloggen i mån av tid är inte inläggen publicerade i kronologisk ordning.


fredag 28 oktober 2011

Vårt grannland Norge....

Vi besöker Norge emellanåt. Det ligger som bekant nästgårds. Jag har nog varit där ett tiotal gånger och det blir säkert fler om vi får möjlighet. På bilden ser ni Geyrangerfjorden. Ett år hade vi kajakerna med oss och paddlade ända ut till fallet som ni ser på bilden. Vid fallet kom en nyfiken flock tumlare fram till våra kajaker och undersökte oss bokstavligen. Helt plötsligt var de överallt, de simmade under våra kajaker och runt omkring oss. Det var häftigt att få se dem på så nära håll. Tyvärr kunde inte ens mannen bredvid ta några bilder, det går inte när man har en paddel att hålla i.
För tillfället har vi inte planerat någon tur till Norge, men vi har en inbjudan till Bergen och så står Hurtigrutten på önskelistan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar